EVEN VOORSTELLEN

BARCELONA

Lola Cuello, geboren op 25 augustus 1979 te Valencia, verhuisde naar Mallorca toen ze vijf jaar oud was, waar ze woonde tot 2003. In deze tijd verhuisde ze naar Barcelona, waar ze studeerde aan de Institud ICM Fashion Catala. Na het leven en werken in Barcelona voor 8 jaar, keerde ze terug naar Mallorca om te werken aan nieuwe projecten.


SUCCES

Vanaf dit moment is Lola Cuello succes blijven boeken in meerdere landelijke wedstrijden, met de nadruk op 1 van de hoogtepunten van haar carrière. In 2007 won ze de “Project Bressol” award van de Generalitat van Catalonië, een platform dat u helpt om uw eigen label te lanceren “Lola Cuello”.


AWARD

Op de website in haar cv vindt u een overzicht van de vele prijzen welke ze heeft gewonnen. Het begon in 2006, toen ze haar eerste award won met ‘Beste Collectie’. Bekijk mijn CV.


PASSIE

Met veel toewijding en hard werken houdt ze haar handtekening Lola Cuello Prêt-à-Porter voor de vrouw, wat ook resulteerde in het ontwerpen van nieuwe lijnen genaamd Bruiden, waar ze zich richt op het ontwerpen van op maat gemaakte trouwjurken.


FILOSOFIE

Lola’s filosofie is om een eigen stijl te hebben door het maken van eenvoudige kledingstukken met zeer subtiele en rijke texturen, met behulp van traditionele vormen. Ze houdt van het werken met volumes en Moulage technieken, wat haar ontwerpen zeer uniek en speciaal maken.


NEDERLAND

Na bijna 3 jaar in Mallorca, waar Lola werkte aan verschillende projecten en haar lijn bruiden, besloot ze te verhuizen naar Nederland. Hier opende ze haar eigen nieuwe mode-atelier in Huis ter Heide “Utrecht”, om haar carrière in het buitenland voort te zetten.


LIEFDE VOOR DIEREN

Lola introduceert ook een lijn van trendy mode, maar dit keer voor honden. Dit brengt twee belangrijke aspecten van haar leven samen, de liefde voor dieren en de liefde voor mode.


ONS ADRES

Planetenlaan 15 | 3712 XS | Huis Ter Heide Utrecht | info@lolacuello.com | tel: +31 628 971 026