WERKWIJZE

Onze
Onze manier van werken is zeer persoonlijk, het is dan ook van belang dat wij de wensen en de ideeën  van de klant goed begrijpen zodat jij uiteindelijk de jurk van je dromen krijgt. Hiervoor hebben we een stappenplan ontwikkeld zodat jij precies weet wat jou te wachten staat wanneer jij kiest voor een couture jurk van Lola Cuello.

STAP 1

Als een klant contact met ons opneemt maken we een eerste geheel vrijblijvende afspraak. Tijdens deze geheel afspraak zullen we al jou ideeën en wensen in kaart gaan brengen met behulp van schetsen en stofstalen. Zo zullen we het gaan hebben over de vorm, materiaalkeuze en de kleuren.

STAP 2

Na de eerste afspraak zullen wij aan de hand van alle gegevens de ontwerpen voor je gaan uitwerken en sturen we je een vrijblijvende offerte geheel passend bij jouw budget. Besluit jij aan de hand van de ontwerpen en de offerte om jouw droomjurk door ons te laten maken dan vragen wij een aanbetaling van 30 %.

STAP 3

Zodra wij de aanbetaling in goede orde hebben ontvangen zullen we je uitnodigen voor een tweede afspraak. Tijdens deze afspraak zullen we jouw maten opnemen en de materialen gaan kiezen. Aan de hand van deze gegevens gaan wij het patroon voor jouw jurk tekenen en een proefexemplaar maken.

STAP 4

We nemen contact met je op zodra jouw proefjurk klaar is, je komt bij ons langs en we kijken of de jurk goed aansluit op jouw silhouet en bespreken samen met jou of alles naar wens is. Na deze afspraak en jouw goedkeuring zullen we de gekozen materialen gaan knippen en jou echte jurk gaan naaien.

STAP 5

Zodra jouw jurk klaar is nemen we contact met je op om een afspraak te maken voor het passen en bewonderen van de echte jurk , tijdens deze afspraak kijken we waar de jurk nog moet worden voorzien van kleine details en of er nog wat maataanpassingen nodig zijn.

Heeft u vragen

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Heeft u een vraag over onze werkwijze? Aarzel niet en neem meteen contact met ons op. Wij helpen u graag verder. info@lolacuello.com of bel ons : +31 628 971 026