March 6, 2017 Uncategorized 1 Comment

De nieuwe trouwjurken collectie van Lola Cuello is nu beschikbaar!

 

 

 

 

 

 

De trouwjurken collectie Aire de Mallorca is een samenkomst van stijlvol klassiek en strak modern… ook voor de bruid met een beperkt budget.

<<<  >>>

 

Ben je op zoek naar die ene trouwjurk waar je altijd al van gedroomd hebt, of wil je er vanaf het ontwerp van jouw bruidsjurk bij zijn, dan is Lola Cuello de go-to ontwerpster voor jouw droom trouwjurk!

 

 

 

Lola Cuello’s trouwjurken zijn  dan wel in Nederland ontworpen en met de hand gemaakt, maar haar inspiratie voor deze collectie vond deze Spaanse ontwerpster op het schitterende eiland Mallorca. Van die zonnige stranden en rijke cultuur kwam Aire de Mallorca en brengt Spaanse elegantie en romantiek naar Nederland.

 

 

Of je nu zoekt naar een klassieke one-piece trouwjurk, of toch liever een rok(je) met top naar keuze, bij Lola Cuello zul je in staat zijn om de stijl te vinden die bij jouw unieke figuur past EN de droom van jouw trouwjurk te verwerkelijken.

 

 

Ga je voor die grote, extravagante trouwerij met de dress-to-match , of heb je toch besloten voor een simpele bijeenkomst bij de gemeente en een elegante, betaalbare trouwjurk? Waar je ook voor kiest, je zult zeker vinden waar je naar zoekt bij Lola Cuello’s made-to-fit ontwerpen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ben je nieuwsgierig naar onze handgemaakte collectie, Aire de Mallorca, of ben je er helemaal klaar voor om aan het ontwerp van je droom trouwjurk te beginnen, kom dan langs bij ons atelier dichtbij Utrecht.

 

 

 

<<<  >>>

Lola Cuello

Aire De Mallorca Collection

 

 

 

Content: S. Young

Written by lola cuello