September 19, 2017 Uncategorized No Comments

 

Vanaf 30 september t/m 1 oktober, zal mode ontwerpster Lola Cuello op Engaged, de Trouwbeurs in de Westergasfabriek, te Amsterdam aanwezig zijn. Dit is jouw kans om persoonlijk met deze getalenteerde ontwerpster te praten. Met haar bespreek je jouw ideeën over jouw perfecte bruidsjurk, zodat je een realistische schatting voor je bruidsjurk hebt en je droom trouwerij nog een stap dichterbij komt.

 

 

De trouwbeurs in Amsterdam!

 

– Engaged! –

 

 

 

Of je nu teer kant wilt, of elegant satijn, of iets totaal anders, Spaanse Lola Cuello zal met je samenwerken, je adviseren en begeleiden in het verwezenlijken van de plannen waar je sinds je jeugd al van droomt…of sinds het vinden van je ware liefde.

 

 

 

 

 

 

 

Of nog beter, als je geen duidelijke visie hebt over wat het beste bij jou past, zal ze je verrassen met vernuftige ontwerpen die bij jou unieke figuur passen.

 

 

 

 

 

 

 

Engaged! De trouwbeurs in Amsterdam: De trouwbeurs voor wie niet van trouwbeurzen houdt.

De kans om te kijken en te vergelijken en om precies die bruidsjurk te vinden die bij zowel jouw droom als je budget past.

Een schitterende jurk of een perfect passend ensemble. Iets traditioneels, of super modern, of iets zo uniek dat het gewoon “jou” schreeuwt naar ieder die het ziet. Alles is mogelijk.

Of je nu wilt dat je trouwjurk voor eenmalig gebruik is, of iets dat je nog kunt mixen & matchen in de volgende jaren, het kan allemaal met Lola Cuello, de ontwerpster die zich specialiseert in zowel trouwkleding als pret-a-porter.

 

Bij Engaged, de exclusieve trouwbeurs in Amsterdam, kun je de bestaande ontwerpen van Lola Cuello’s Aire de Mallorca lijn bekijken, of je kunt jouw persoonlijke visie met de ontwerpster delen en beginnen met het spannende avontuur dat jouw droom trouwerij realiteit laat worden.

 

 

 

 

 

 

 

Dus, als jij op het punt staat te gaan trouwen, of je zoekt naar nieuwe, schitterende ontwerpen voor jouw bruidsboetiek, aarzel dan niet om de trouwbeurs aan het einde van oktober te bezoeken en deze getalenteerde designer te ontmoeten. Of contacteer haar via haar email: info@lolacuello.com

 

 

Lola Cuello –

 

Bekijk hier de video van onze collectie, Aire de Mallorca!

 

 

 

Content: S. Young

Written by lola cuello