May 16, 2017 Uncategorized No Comments

Lola Cuello, mode ontwerpster uit Mallorca, biedt jou de mogelijkheid om niet alleen jouw eigen trouwjurk vanaf het begin mee te ontwerpen, maar ook om de jurk van je bruidsmeisje(s) te kiezen. Zoals ook je trouwjurk, kun jij dit creatieve proces vanaf het begin meemaken, zodat jouw trouwerij precies zo wordt als dat jij wilt, met alles om ervoor te zorgen dat jouw bruidsmeisje(s) jou en je trouwjurk complimenteren.

 

Special thanks to EluraSage

 

 

 

Ten eerste zal het design besproken worden; je kunt dit natuurlijk aan de getalenteerde ontwerpster, Lola Cuello’s creatieve visie over laten (iets wat nooit teleurstelt), of je komt met je eigen ideeën en collages die bij de stijl, en budget, van jouw trouwerij passen. Het gaat erom wat jij je precies voorstelt van je trouwerij, van je jurk tot en met die van je bruidsmeisjes: Tenslotte is dit jouw droom trouwerij en alles moet natuurlijk perfect zijn.

 

 

 

 

Lola Cuello design

 

Special thanks to MumsForGirlsFashion

Special thanks to MumsForGirlsFashion

 

Special thanks to SweetValentina

 

De volgende stap is de stoffen. Er zijn zovele soorten om van te kiezen wanneer het om bruidsmeisjesjurken gaat. Wil je dat de bruidsmeisjes jurken overeenkomen met al het kant en satijn van je trouwjurk? Of dat deze harmoniseren met zachte pasteltinten? Of wil je liever dat de bruidsmeisjesjurken een compleet contrast bieden voor jouw perfecte trouwjurk in zowel stijl als kleur. Alles is mogelijk.

 

 

 

 

 

Of je nu gaat voor alles kant, of vloeiende, zachte en natuurlijke stoffen. Of flitsende primaire kleuren. Of gestroomlijnde satijnachtige stoffen met delicate bewerkingen, of dat je ze allemaal wilt combineren; jouw wensen en ideeën zullen ook tot de bruidsmeisjesjurken worden toegepast…net zoals jouw trouwjurk!

 

 

 

 

 

En dan komt uiteindelijk het opnemen van de maten, het moment dat de bruidsjurk en bruidsmeisjes outfits precies op maat gemaakt kunnen worden en, met het professionele oog van ontwerpster Lola Cuello, ook gecreëerd in een design dat ieders unieke lichaamsvorm goed zal doen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dus, is jouw trouwdatum al snel dichterbij aan het komen, en wil jij dat jouw bruidsmeisje(s) geheel past in het thema van jouw trouwerij, aarzel dan niet om mode ontwerpster Lola Cuello in haar atelier te contacteren zodat je kunt beginnen om jouw droom tot werkelijkheid te maken.

 

Mode ontwerpster Lola Cuello

 

 

 

 

 

Content: S. Young

Written by lola cuello